Hírek


Ez történt a hétvégén
2019. szeptember 16. 09:34

Nyolc tűzesethez és hat műszaki mentéshez riasztották Tolna megye tűzoltó egységeit a hétvégén.

Újraminősítették a Paksi járási mentőszervezetet
2019. szeptember 15. 19:06

Sikeres minősítéssel zárult a Paksi Járási Mentőcsoport 24 órás nemzeti újraminősítő gyakorlata.

Tolna megyeiek az ország legjobb gépjárművezetői!
2019. szeptember 13. 11:05

Idén harmadszor rendezték meg az Országos Közlekedésbiztonsági Versenyt, amelynek szeptember 12-én megtartott döntőjében hatvan gépjárművezető mérte össze elméleti és gyakorlati tudását. Készenléti szer és ügyintézői kategóriában is élen jártak a Tolna megyei versenyzők.

Záporoztak a nyilak Sötétvölgyben
2019. szeptember 12. 07:59

Huszonnégy regisztrált szervezet mintegy hetven versenyzője vett részt szeptember 11-én a IV. Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászversenyen, amelyet a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, az Alisca Nyilai Íjászegyesület és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület a Szekszárd melletti Sötétvölgyben tartott meg.

Szakmai napot tartott a hatósági szakterület
2019. szeptember 10. 16:05

A hatósági szakterület aktualitásai volt a témája a mai szakmai napnak, melyen az igazgatóság hatósági osztályának munkatársai, valamint a katasztrófavédelmi kirendeltségek hatósági szakemberei vettek részt.

A mustgáz-mérgezések megelőzéséről tartott sajtótájékoztatót az igazgatóság
2019. szeptember 09. 15:59

Sok helyen zajlik a szüret, amivel kezdetét vette a borkészítés időszaka, melynek jellemző veszélyforrása a köznyelvben csak mustgáznak nevezett szén-dioxid. A mustgáz-mérgezések megelőzésének lehetőségeire hívta fel a figyelmet a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Mentőszolgálat Bősz Adrián, a Szekszárd Borvidék Hegyközségi Tanács elnökének birtokán.

Befejeződik a szúnyoggyérítés
2019. szeptember 09. 14:02

Utolsó hetébe lépett a katasztrófavédelem által irányított központi szúnyoggyérítés. Ezen a héten még 63 településen lesznek kezelések, Csongrád megyében és a Tisza-tó partján fognak permetezni földi módszerrel.

Értékeléssel zárult a Kobo Toolbox tanfolyam
2019. szeptember 06. 13:22

Véget ért a nemzetközi szakértők részvételével, három napon át zajló elméleti képzés és gyakorlat.