Hírek


A gazdasági igazgatóhelyettesi szervezet szakmai értekezlete
2018. február 13. 15:12
Az Igazgatóság gazdálkodását érintő aktuális feladatok áttekintése mellett az elmúlt időszak értékelése és a közeljövőben esedékes új kötelezettségek meghatározására került sor Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon a mai napon megtartott értekezleten.

Az értekezletet Nagyné Borbandi Judit tű. ezredes, gazdasági igazgatóhelyettes nyitotta meg. Ezredes Asszony részletesen ismertette a gazdálkodási szakterületet érintő aktuális feladatokat. Az egész napos értekezleten a Költségvetési, Műszaki és Informatikai Osztály teljes állománya, a katasztrófavédelmi kirendeltségek humán-gazdasági referensei, a műszaki biztonsági tisztek valamint a műszaki megbízottak vettek részt.

Igazgató-helyettes Asszony köszöntőjét követően elsőként dr. Ackermann Zsuzsanna tű. alezredes, hivatalvezető tartott részletes előadást az ügyviteli területen bekövetkezett változásokról, az elektronikus ügyintézés helyzetéről. A papírmentes iratkezelés megvalósult az Igazgatóságon, amelyben a gazdasági igazgató-helyettesi szervezet is tevékenyen közreműködött. A napi ügymenetet érintő ügyviteli- iratkezelési technikák a gyakorlatban is bemutatásra kerültek.

Az értekezlet további részében a gazdálkodást érintő szakmai kérdések következtek. Horváthné Jakab Renáta tű. őrnagy, költségvetési osztályvezető asszony a 2017. évi költségvetési beszámoló összeállításáról és az ehhez kapcsolódó zárási feladatok végrehajtásáról beszélt. Gy. Szabó István tű. őrnagy a megyei ingatlanok helyzetéről tett jelentést, egyben ismertette az Igazgatóság új irodaépületének felújításával kapcsolatosan megtett intézkedéseket.

Ezredes Asszony a rendezvény zárásaként felhívta a figyelmet a takarékos és hatékony gazdálkodásra, majd végül az aktuális szakterületi kérdésekről konzultáció keretében egyeztettek a gazdasági szakterület ügyintézői. 


 

Kapcsolódó képek:

A gazdasági igazgatóhelyettesi szervezet szakmai értekezlete A gazdasági igazgatóhelyettesi szervezet szakmai értekezlete A gazdasági igazgatóhelyettesi szervezet szakmai értekezlete