Hírek


A szilveszteri hétvége beavatkozásai
2019. január 02. 14:02
Tűzoltósági beavatkozások szempontjából nyugodtan telt a az elmúlt hosszú hétvége, öt nap alatt hét tűzesethez és négy műszaki mentéshez riasztották Tolna megye tűzoltó egységeit.

Egy személyautó borult az árokba Bonyhádvarasd közelében vasárnap délelőtt. A járművet a bonyhádi hivatásos és önkéntes tűzoltók áramtalanították és állították kerekeire, melynek vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett a baleset során. 

Tüzijáték miatt két esetben keletkezett tűz, mind a két alkalommal Pakson. Egy kuka és egy tuja gyulladt ki pirotechnikai eszközök felelőtlen használata miatt. Nagyobb baj egyik esetben sem lett, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok nem terjedtek tovább. 

2019 első napja nyugodtan telt Tolna megyében, egy tűzesethez és egy műszaki mentéshez riasztották megyénk tűzoltó egységeit.

A kémény melletti gerenda izzott egy pusztahencsei családi házban kedd délután. Az izzó részeket a paksi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hőkamerával átvizsgálták az épületet. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

Egy idős férfi esett el a lakásában Németkéren, a rendőrök kérték a paksi hivatásos tűzoltók segítségét a házba való bejutáshoz. A tűzoltók ajtófeszítő segítségével jutottak be az idős férfihez, akit a mentősök kórházba szállítottak.