Hírek


Roma származású fiataloknak hirdet pályázatot a katasztrófavédelem
2019. április 09. 15:04
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatot hirdet a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ egységes rendvédelmi moduláris szakképzésében résztvevő roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a katasztrófavédelmi pálya választásának ösztönzésére.

2019. február 4-vel meghirdetett tűzoltó II. szakképzésre vonatkozóan tizenöten részesülhetnek az egyszeri, ötvenezer forintos hozzájárulásban, amelyet a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság saját költségvetéséből nyújt.
 
Pályázatot a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ egységes rendvédelmi moduláris szakképzésében már résztvevő, roma származású fiatalok nyújthatnak be, legkésőbb 2019. május 15-ig. A pályázatokat a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság humánszolgálatának postacímére kell megküldeni, a borítékon feltüntetve a pályázat címét.
 
A beérkezett pályázatokat legkésőbb 2019. május 25-ig egy bizottság fogja elbírálni, amelynek tagjait a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság humánszolgálatának vezetői jelölik ki. A hozzájárulások odaítéléséről a szolgálatvezető dönt majd, a bizottság javaslata alapján.


 

Kapcsolódó információk: