Hírek


Ügyeleti szolgálatot ellátók továbbképzése
2019. június 12. 08:29
Továbbképzést tartott a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főügyeleti osztálya a megyei főügyeletesek és a műveletirányító ügyeletesek részére június 11-én.

A második negyedéves továbbképzést Dr. Hábermayer Tamás tű. ezredes, megyei igazgatóhelyettes nyitotta meg, aki a résztvevők köszöntése mellett értékelte az ügyeletesek első féléves teljesítményét és eredményes értekezést kívánt. 

A megnyitót követően Sághy-Takács Krisztián tű. százados a Hatósági Adatszolgáltató Rendszer (HADAR ) használatáról tartott előadást, majd Dr. Ackermann Zsuzsanna tű. alezredes, hivatalvezető az adatvédelemről és adatbiztonsági követelményeknek való megfelelésről beszélt.

Czidor Norber tű. főtörzsőrmester a tömeges események kezelésének gyakorlatát és annak térképes támogatását ismertette a továbbképzés résztvevőivel. 

Árvai Tibor tű. alezredes, osztályvezető a képzés zárásaként ki az ügyeleti rendszer aktualitásairól tájékoztatta a résztvevőket. 

A továbbképzés a megyei főügyeletesek és a műveletirányító ügyeletesek fizikai felmérőjével zárult.


 

Kapcsolódó képek:

Ügyeleti szolgálatot ellátók továbbképzése Ügyeleti szolgálatot ellátók továbbképzése Ügyeleti szolgálatot ellátók továbbképzése