Hírek


Megyei taggyűlést tartott az RSOE
2019. október 08. 14:55
Éves beszámoló taggyűlését tartotta a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület (RSOE) Tolna Megyei Tagszervezete. A taggyűlésen Rába Lajos, az RSOE elnöki tanácsadója, valamint Pető Tibor, az egyesület főtitkára is részt vett.

Elsőként dr. Ackermann Zsuzsanna, a Tolna Megyei Tagszervezet titkára számolt be az elmúlt három év eseményeiről egy szemléletes prezentáció segítségével. A beszámolóból kiderült, hogy az RSOE 37 éve alakult, jelenleg 30 tagszervezettel rendelkező, több int 1070, köztük 60 jogi tagot számláló, közfeladatot ellátó szervezet. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal 2000 óta, a megyei igazgatóságokkal pedig 2002-től dolgoznak együttműködési megállapodás és éves munkatervek alapján. Stratégiai partnerei között tudhatja a Belügyminisztérium mellett az Innovációs és Technológiai Minisztériumot, az Országos Rendőr-főkapitányságot, a vízi rendészeti rendőrkapitányságokat, az Országos Vízügyi Főigazgatóságot és a hajózási hatóságot, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karát, a Magyar Tűzoltószövetséget és a Magyar Polgári Védelmi Szövetséget.

A titkári beszámolót követően dr. Hábermayer Tamás, megyei igazgatóhelyettes köszönte meg az egyesület támogatását, amit az igazgatóság rendezvényeihez és versenyeihez nyújtottak az elmúlt években.

Az RSOE „Társadalmi szerepvállalás a polgárok biztonságáért szárazföldön és vízen” szlogenéhez hűen, az elmúlt évtizedek során az infokommunikációs technológiák és szolgáltatások területén végbemenő gyors ütemű változásokkal folyamatosan lépést tartva végzi munkáját a lakosság tájékoztatása és biztonságának fokozása érdekében. Tevékenységeikről bővebben ERRE a linkre kattintva olvashat.


 

Kapcsolódó képek:

Megyei taggyűlést tartott az RSOE Megyei taggyűlést tartott az RSOE Megyei taggyűlést tartott az RSOE