Hírek


Ünnepség a Belügyminisztériumban
2019. augusztus 17. 22:06

Kontrát Károly miniszterhelyettes, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára köztársasági elnöki kitüntetéseket, Életmentő Emlékérmet, valamint belügyminiszteri elismeréseket adott át az állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából, Államalapító Szent István király tiszteletére megrendezett ünnepségen.

Megemlékezés az államalapítás ünnepéről
2019. augusztus 16. 11:14

A Paksi Katasztrófavédelmi Kirendeltségen a katasztrófavédelem Tolna megyei állománya méltóképpen megemlékezett Szent István királyunkról és az államalapításról.

Ellenőrzések az ünnepek biztonsága érdekében
2019. augusztus 15. 14:08

Országszerte több száz rendezvényt és tűzijátékot terveznek augusztus 20-a alkalmából. A tűzoltók nemcsak a rendezvények előzetes tervét, hanem a tűzijátékok telepítését, a biztonsági távolság betartását, az oltóvízforrások helyét, és a menekülési útvonalakat is ellenőrzik.

Gazdasági épület égett Koppányszántón
2019. augusztus 14. 09:51

Szerdán hajnalban kigyulladt egy üresen álló családi ház gazdasági épületének egy része.

Lánykérés Bikalon
2019. augusztus 13. 15:54

Nem mindennapi, megható jelenetnek lehettek tanúi ma a bikali Puchner Kastélyszálló dolgozói és vendégei.

Folytatódik a szúnyoggyérítés
2019. augusztus 12. 16:03

Az elmúlt hetekben átlagos mértékű volt a szúnyogártalom, ezért kevesebb helyen kellett beavatkozniuk a szakembereknek. A következő napokban a kiemelt turisztikai régiókban, a Balatonnál, a Tisza-tónál és a Velencei-tó menti településeken, továbbá Bács-Kiskun, Csongrád és Zala megyében, Szolnok térségében, Budapesten és a Csepel-sziget településein fognak fellépni a vérszívók ellen. Részleges földi gyérítés lesz a Dráva mentén, a Dunakanyarban, Debrecenben, Dunaújváros és Komárom térségében, a Szigetközben és a szekszárdi régióban.

Bálázógép gyulladt ki Őcsény közelében
2019. augusztus 12. 15:35

Bálázógép gyulladt ki Őcsény közelében hétfő délután.

Tolna megyére harmadfokú figyelmeztető előrejelzést adtak ki a hőség miatt
2019. augusztus 12. 10:55

Az Országos Meteorológiai Szolgálat harmadfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki Tolna, Baranya és Bács-Kiskun megyére a hőség miatt.