Tűzoltó beavatkozások

2022. november 15. 14:11

Kigyulladt egy villanybojler és annak közvetlen környezete Szekszárdon, egy Otthon utcai családi ház alagsorában hétfő délután. A lángok a bojler alatt tárolt papírokat érték el. A tűzesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a keletkezett tüzet.

Szekszárd - tűzeset

Árokba csúszott egy személyautó az 5113-as számú úton, Sárpilis és Decs között kedden, a hajnali órákban. A járműben ketten utaztak, akik önerejükből hagyták el az utasteret. A műszaki mentéshez a szekszárdi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a gépkocsit, melynek az egyik utasát a mentők kórházba szállították.

5113-as számú út - műszaki mentés

November 4-e óta 12 esetben vonultak megyénk tűzoltói közlekedési balesetekhez, amelyeknél összesen 5-en sérültek meg, továbbá egy ember életén már nem lehetett segíteni. A megváltozott időjárási feltételek, rossz látási viszonyok mellett fokozott óvatosságra van szükség, csak az útviszonyoknak megfelelő műszaki állapotban lévő gépjárművel szabad közlekedni, és a megválasztott sebesség mindig legyen összhangban a közlekedést befolyásoló tényezőkkel.

Fotó: Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság