Hétvégén történt

2022. november 21. 15:13

Egy szabadtéri tűzeset és kilenc műszaki mentés adott munkát megyénk tűzoltóinak az elmúlt 72 óra leforgása alatt. Javában közlekedési balesetekhez riasztották a beavatkozó egységeket.

Árokba hajtott, majd oldalára borult egy kisteherautó Nagykónyinál, a 61-es számú út 63. kilométerénél, pénteken. Tamási önkormányzati tűzoltói vonultak a műszaki mentéshez, akik áramtalanították a járművet.

Szintén az árokba hajtott egy személyautó péntek délután Bölcskénél, a 6-os számú út, 98. kilométerénél. A jármű két utasa önerejéből hagyta el az utasteret. A paksi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Szombat délelőtt a 6-os út, 127. kilométerénél vaddal ütközött, majd árokba hajtott egy személyautó. A tolnai önkormányzati, valamint faddi önkéntes tűzoltók áramtalanították a gépkocsit.

Két személyautó ütközött Szekszárdon, a Zrínyi és a Mátyás király utca kereszteződésénél, szombat délután. A műszaki mentéshez a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a mentőszolgálat kérésére kéziszerszámok segítségével segítették ki az egyik jármű két utasát.

Szekszárd - műszaki mentés

Fotó: Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság