Az elmúlt 72 óra tűzoltó beavatkozásai

2021. szeptember 14. 16:45

8 tűzeset és 10 műszaki mentés adott munkát megyénk tűzoltóinak az elmúlt napokban. 7 alkalommal szabadtéren égett tarló, gaz és avar.

Jelentősebb tűzesetek:
Szombat délután egy gyorsbeavatkozó vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat a paksi hivatásos tűzoltók Pakson, a Pörösi dűlőnél, ahol 300 négyzetméteren avar és gaz égett.

Vasárnap este teljes terjedelmében égett egy harminc négyzetméter alapterületű melléképület Fácánkerten, a Zrínyi utcában. A tűzesethez a szekszárdi hivatásos és Tolna város önkormányzati tűzoltói vonultak, akik három gyorsbeavatkozó, kettő szerelt vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a keletkezett lángokat.

Hétfő délután 3-4 hektáron tarló égett foltokban Szedresen, a 631-es számú út első kilométerszelvényénél. A tűzesethez a szekszárdi és paksi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy gyorsbeavatkozó vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a keletkezett lángokat.

Műszaki mentés:
Hétfő délelőtt egy személygépkocsi borult fel az 56-os számú főúton, Bátaszéken, a Furkó telepnél. A műszaki mentéshez a bátaszéki önkormányzati tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet, majd a kerekeire állították.