Közös taggyűlést tartott Várdombon az RSOE két megyei tagszervezete

2021. október 19.

Október 14-én éves beszámoló, közös taggyűlését tartotta a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület (RSOE) Tolna és Baranya Megyei Tagszervezete Várdombon. A taggyűlésen Rába Lajos, az RSOE elnöki tanácsadója, valamint Kovács Csaba vezérigazgató is részt vett.

Elsőként dr. Ackermann Zsuzsanna, a Tolna Megyei Tagszervezet titkára számolt be az elmúlt év eseményeiről egy szemléletes prezentáció segítségével. A beszámoló kiegészítéseként dr. Polgár Miklós a Baranya megyei titkár is felszólalt. A járványhelyzet nyújtotta korlátozások ellenére megyei tagszervezetek a társadalmi szerepvállalásuknak megfelelően színes programokkal, prevenciós jellegű kisfilmekkel, promóciós nyereménytárgyakkal és különböző sportolást támogató életvitelt célzó megmozdulásaikkal igyekeztek a polgárok szeme előtt maradni.

Délután Kovács Csaba, az RSOE vezérigazgatója is megtartotta beszédét. A katasztrófavédelem szakmai területein dolgozó beosztottjai is interaktív módon hozzászólhattak az RSOE által tervezett fejlesztési területeken végzett munkákhoz. A Simontornyán tartott júniusi szakmai napon is említett VR technológiában rejlő felhasználási lehetőségek ismételten a fókuszba kerültek.

Kovács Csaba

Az RSOE „Társadalmi szerepvállalás a polgárok biztonságáért szárazföldön és vízen” szlogenéhez hűen, az elmúlt évtizedek során az infokommunikációs technológiák és szolgáltatások területén végbemenő gyors ütemű változásokkal folyamatosan lépést tartva végzi munkáját a lakosság tájékoztatása és biztonságának fokozása érdekében. Tevékenységeikről itt olvashat.

Az éves taggyűlés egy kötetlen eszmecserével zárult, a tagoknak lehetőségük nyílt megosztani egymással a szakmai pályájukon szerzett tapasztalataikat.