Megjelent a Katasztrófavédelem magazin júniusi lapszáma

2022. június 15.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tűz-, polgári védelmi és iparbiztonsági magazin legújabb számában az alkotói pályázat országos fordulójáról „Legkreatívabb óvoda 2022” címmel hazatérő szekszárdi Wunderland Óvodáról is olvashat.

A Katasztrófavédelem című magazin minden hónapban új lapszámmal jelentkezik, amelyben friss hírekkel tájékoztatja a lakosságot az ország területén történt tűzoltói beavatkozásokról, kiemelt protokolláris eseményekről, a katasztrófavédelem állományában szolgáló, hivatásuknak élő hétköznapi hősökről.

Sorozatban harmadik alkalommal hozta haza az alkotói pályázat egyik különdíját a szekszárdi Wundeland Óvoda. A legkisebbek összesen 66 szabadkézi rajzot készítettek és ezzel idén is ők voltak a legkreatívabb óvoda az országban. A gyerekek és pedagógusok legnagyobb örömére egy májusi péntek alkalmával a megyeszékhely hivatásos tűzoltói látogattak el az intézménybe, ahol a tűzvédelemmel ismerkedhettek a kicsik különböző játékos módszerek segítségével. A konyhatűz szimuláció mellett természetesen a népszerű habparti is helyet kapott a programok között.

A Tolna megyei vonatkozású cikk a 19. oldalon szerepel.