Közúti balesetek Tolna megyében

2022. augusztus 03. 11:00

Öt közúti baleset miatt vonultak kedden a Tolna megyei tűzoltók.

Öt közúti baleset miatt vonultak kedden a Tolna megyei tűzoltók. Reggel egy személygépkocsi és egy rakomány nélküli tehergépkocsi ütközött a, 65-ös számú út 14-es kilométerénél, Kéty település határában. A balesethez a szekszárdi hivatásos és a kétyi önkéntes tűzoltókat riasztották. A műszaki mentés és a baleseti helyszínelés idejére teljes útlezárás volt érvényben. 

Dunaföldváron, a 61-es út 3-as kilométerénél felborult a körforgalomban egy személygépkocsi. A gépjárműben  négy személy utazott, közülük ketten beszorultak, őket a solti hivatásos és a dunaföldvári önkéntes tűzoltók  feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki. A baleset sérültjeihez mentőhelikopter is érkezett.

Délután két személygépkocsi ütközött a 6-os út 142 kilométerénél, Szekszárd közelében. A baleset  következtében egy fő beszorult, őt feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki a szekszárdi hivatásos tűzoltók, majd átadták a mentőszolgálatnak. A műszaki mentés és a baleseti helyszínelés idejére teljes útlezárás volt érvényben. 

Szintén délután, frontálisan ütközött egy magyar és egy szerb kisteherautó Szedres település külterületén, a 63-as út 12-es kilométerénél.  A gépjárművekben egy-egy személy utazott. A szekszárdi hivatásos tűzoltók egy személyt feszítő-vágó berendezés segítségével szabadítottak ki. A műszaki mentés és a baleseti helyszínelés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon. 

Tolnán, a Mező utcánál is történt közúti baleset, ott két személygépkocsi ütközött. A tolnai önkormányzati tűzoltók a gépjárműveket áramtalanították és a  forgalmi akadályt megszüntették.