Ülésezett az Ellenőrzési és Koordinációs Bizottság

2023. március 23. 15:50

A Tolna Vármegyei Államigazgatási Kollégium Ellenőrzési és Koordinációs Bizottsága március 23-án tartotta ez évi első ülését a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

A Tolna Vármegyei Kormányhivatal koordinációs feladatainak ellátását elősegítő állandó fórum, a Tolna Vármegyei Államigazgatási Kollégium Ellenőrzési és Koordinációs Bizottságának elnöke, dr. Balázs Gábor tűzoltó dandártábornok, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója köszöntötte az ülés résztvevőit. Beszédében hangsúlyozta a személyes kapcsolatok szerepét, amely elengedhetetlen a szervezetek közötti gördülékeny együttműködés érdekében. A tábornok röviden ismertette az előre elfogadott munkaterv pontjait, a meghatározott ellenőrzési prioritásokat, továbbá a közös ellenőrzések tartalmát és ütemtervét.

Dr. Balázs Gábor

A bizottság elnökét követően, Gerendai Éva tűzoltó százados, az Igazgatóság ellenőrzési szolgálatának vezetője tartotta meg előadását „Felügyelet és ellenőrzés” címmel, amelyben a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ellenőrzési rendszeréről tájékoztatta a jelenlévőket.

Gerendai Éva

Fotó: Tolna VMKI