Ifjúsági CTIF Bajnokság forduló Alsónyéken

2023. szeptember 18. 12:27

Szeptember 16-án rendezték meg a Melinda Kupa 6. fordulóját Alsónyéken, a Rendezvénytér zöld területén.

A helyi Cikádor Főnix Egyesület invitálására összesen hét csapat nevezett több, mint 60 versenyzővel. Az ifjúságnevelést, ennek tükrében az általános iskolás diákokat megcélzó versenysorozatban, az idei esztendőben rekord mennyiségű gyerek és kísérőik tölthették együtt a délelőtti versenyt, továbbá az azt követő kötetlen programokat.

A Nemzetközi Tűzoltó Szövetség szabályai szerinti verseny. A pályán elhelyezett akadályok, részfeladatok végrehajtása közben egyetlen szó sem hagyhatja el a versenyszámban résztvevők száját. A fegyelmezett csapatok végig erősen koncentrálva kapcsolják a tömlőket, futják végig az akadályokkal tűzdelt pályát. A társas interakciókat szem előtt tartó, fizikai és pszichikai állóképességet egyaránt próbára tevő versenysorozat a tűzvédelemben aktívan részt vállaló fiatalok táborát erősíti.

A lelátókon családias hangulat köszönt vissza, barátok, rokonok gyűltek össze és osztották meg élményeiket egymással, valamint szurkoltak a versenyen induló gyerekeknek.

Helyezések: 1. Letenye ÖTE vegyes 2. Kurd ÖTE fiú 3. Kurd ÖTE leány 4. Letenye ÖTE leány 5. Cikádor Főnix Egyesület 6. Pogány ÖTE 7. Újpetre Parázsfiókák

A Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ezúton fejezi ki gratulációját valamennyi indulónak, továbbá azoknak a szervezőknek, pedagógusoknak, bármilyen módon patronálóknak, versenybíráknak, akik hozzájárultak a több, mint 100 fős rendezvény lebonyolításához.

Fotó: Tolna VMKI