Hétvégén történt

2023. november 06. 11:20

Hétvégén három tűzesethez és öt műszaki mentéshez vonultak a tűzoltók.

Regöly külterületén szemes kukorica izzott be egy terményszárítóban, Szekszárdon egy személygépjármű gyulladt ki, továbbá négy alkalommal kisebb közlekedési balesethez riasztották a beavatkozó egységeket.

Jelentősebb események:
Egymásnak ütközött két személyautó péntek délután az M6-os autópályán, a Budapest felé vezető irányba, a 163. kilométernél, Bátaszék magasságában. A műszaki mentéshez a bátaszéki önkormányzati és szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a sérült járműveket.

Szemes kukorica izzott szombat hajnalban Regölyben, Majsapusztán. A tűzesethez a tamási önkormányzati és dombóvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a helyi szakemberrel egyeztetve intézkedtek az izzó részek eltávolításáról, továbbá leürítették a szárítót. A leengedett terményt két munkagép segítségével szállíttatták el a helyszínről.

Kigyulladt egy személygépkocsi szombat este Szekszárdon, a Gesztenyés felé vezető úton. A tűzesethez a vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, akik vízsugarak és kéziszerszámok segítségével oltották el a keletkezett tüzet, amelyben a csomagtartóban elhelyezett csekély töltöttségű gázpalack is felrobbant.

Többször megpördült, majd letért az úttestről egy személyautó vasárnap délután Bikácson, a 63-as számú út harmincadik kilométerénél. A műszaki mentéshez a sárbogárdi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet, amelynek két utasa könnyebb sérüléseket szenvedett. 

Fotó: Bátaszéki Önkormányzati Tűzoltóság