Szerdán történt

2023. november 09. 10:42

Súlyos közlekedési baleset az M9-es autóúton, útra dőlt fa, valamint egy kigyulladt festőkabin adott munkát Tolna vármegyei tűzoltóinak november nyolcadikán.

Szerda éjszaka egy tizenöt méter magas nyárfa dőlt az úttestre Kapospulán, a 6517-es számú út nyolcadik kilométerénél. A műszaki mentéshez a dombóvári hivatásos tűzoltók vonultak, akik láncfűrész segítségével távolították el a forgalmi akadályt képező fát.

Meggyulladt egy szűrőpaplan egy harmincöt négyzetméteres festőkabin álpadlójában szerdán délben Tolnán, a Festetich utcában. A lángokat az alkalmazottak porral oltó készülék segítségével eloltották. A tűzesethez riasztott tolnai önkormányzati és szekszárdi hivatásos tűzoltók a még izzó részeket teljes légzésvédelem mellett vízsugarak segítségével hűtötték vissza.

Három személyautó ütközött össze szerda délután Tolna külterületén, az M9-es autóút harmadik kilométerénél. A szekszárdi hivatásos és a tolnai önkormányzati tűzoltókat riasztották a baleset helyszínére, akik két embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a roncsokból. A járművekben összesen öten utaztak, a mentőszolgálat három sérültet kórházba szállított, míg a további két utas életét már nem lehetett megmenteni.