Hétvégén történt

2024. június 10. 11:27

Három tűzesethez és tizenhét műszaki riasztották tűzoltóinkat.

Többségében az időjárás okozta viharkárok felszámolásához, kidőlt fákhoz vonultak a beavatkozó tűzoltóegységek. Két-két további alkalommal pedig közlekedési balesetnél és vízszívatásnál volt szükség rájuk. 

Jelentősebb események:
Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó vasárnap éjszaka Szászváron, a Bonyhádi utcában. A baleset helyszínére a bonyhádi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet. A gépkocsi egyik utasát a mentők kórházba szállították.

Szászvár

Villanyvezetékre és útra estek egy fa letört ágai vasárnap éjszaka Dombóváron, az Ady Endre és Teleki utca kereszteződésénél. A műszaki mentéshez a dombóvári hivatásos tűzoltók vonultak, akik motoros láncfűrész segítségével távolították el a letört ágakat. 

Lakóházra és gépjárműre dőlt egy ingatlan udvarán álló fa vasárnap hajnalban Dombóváron, a Széchenyi utcában. A műszaki mentéshez a dombóvári hivatásos tűzoltók vonultak, akik motoros láncfűrész segítségével távolították el a kidőlt fát.

Gyalogos forgalmat veszélyeztetett egy kerítésre dőlt fa vasárnap reggel Dombóváron, az Erzsébet utcában. Motoros láncfűrész segítségével szabadították fel a járdát a dombóvári hivatásos tűzoltók.

Dombóvár

Csőtörés miatt egy méter magasságig vízzel telítődött egy családi ház 25 négyzetméteres szuterénje vasárnap délután Dombóváron, a VIII. utcában. A műszaki mentéshez a dombóvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik elektromos szivattyú segítségével távolították el a vizet.

Fotó: Bonyhádi Katasztrófavédelmi Őrs és Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság