Hétvégén történt

2024. július 08. 11:52

Két tűzeset és hét műszaki mentés adott munkát vármegyénk tűzoltóinak a hétvégén.

Decs külterületén egy szabadtéri tűzesethez, Kajdacson, a Kossuth utcában egy lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat. Négy alkalommal közlekedési balesethez siettek a beavatkozó egységek. 

Jelentősebb események:
Tűz keletkezett egy családi ház két helyiségében és a tetőszerkezet egy részében vasárnap délelőtt Kajdacson, a Kossuth utcában. A tűzesethez a paksi hivatásos tűzoltók vonultak, akik két vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat, miközben két 11,5 kilogrammos propán-bután gázpalackot is kihoztak az épületből. A ház lakóját a mentők enyhe füstmérgezéssel kórházba szállították.

Kajdacs

Hétszáz négyzetméteren égett a tarló vasárnap délután Decs külterületén. A szabadtéri tűzesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik avaroltó és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat.

Összeütközött két személyautó szombat délután Bonyhádon, 6-os számú út, 158. kilométerénél. A közlekedési balesethez a bonyhádi hivatásos és önkéntes tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket.

Bonyhád

Fotó: Paksi és Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság