Az elmúlt 24 óra eseményei

2020. február 07. 08:26

Vihar utáni eseményekhez és közlekedés balesethez vonultak tűzoltóink

Műszaki mentések: 

A szerdán elvonult szélvihar után még több esetben vonultak a megye tűzoltói gyalogosokat vagy forgalmat veszélyeztető letört faágakhoz, megbontott tetőkhöz. 

Bonyhádon az önkéntes tűzoltók egy magas jegenyefa letört ágait távolították el a Bank utcában. A bonyhádi hivatásos tűzoltók Mecseknádasd külterületénél a 6. -os számú főút forgalmát veszélyeztető, letört faágat távolítottak el. Dombóváron két esetben épület tetőszerkezetéről elmozdult lemezeket és gyalogos forgalmat veszélyeztető épületszigetelő anyagokat, egy esetben pedig letört faágat távolítottak el a hivatásos tűzoltók. A tolnai önkormányzati tűzoltók leszakadt híradástechnikai kábelt távolítottak el. 

Letért az útról és egy családi ház falának ütközött egy személyautó tegnap délután Bonyhád külterületén. A bonyhádi hivatásos és önkéntes tűzoltók is a káresethez vonultak. A gépkocsit áramtalanították és átadták a helyszínt a rendőrségnek. 

Tűzeset: 

A tamási önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el Értényben, egy használaton kívüli kútban lángra kapott szemetet.