Kinevezték Szekszárd tűzoltóparancsnokát

2023. március 01. 14:18

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság igazgatója a 2022. június elseje óta parancsnoki feladatok ellátásával megbízott Király Zsolt tűzoltó századost 2023. március elsejei hatállyal kinevezte a Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság élére, egyúttal őrnagyi rendfokozatba léptette elő a vármegyeszékhely parancsnokát.

A frissen kinevezett parancsnokot a Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság két szolgálati csoportjának váltása előtt köszöntötte Dr. Balázs Gábor tűzoltó dandártábornok, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, aki beszédében az elmúlt két év tapasztalatait osztotta meg a felsorakozó állománnyal. Elmondta, hogy a jövőben is számít a szekszárdi parancsnok és a vármegyeszékhely tűzoltóinak munkájára, amelynek az elmúlt időszakban elért érdemeit méltatta. Az Igazgató hangsúlyozta, hogy a jövőben is hasonló pozitív hozzáállást vár el a készenléti állománytól.

Dr. Balázs Gábor és Király Zsolt

A Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság valamennyi munkatársa ezúton fejezi ki gratulációját Király Zsolt tűzoltó őrnagynak és kíván sok erőt, jó egészséget a parancsnok szakmai életútjának kiteljesedéséhez.

Fotó: Tolna VMKI