Júliusban rendezik a XXV. Tűzkakas Országos Tűzoltó Strandfoci bajnokságot

2022. június 15. 14:02

A járványügyi veszélyhelyzetet követően ismételten megvívhatnak a csapatok a vándorkupáért a paksi Ürgemezei Strandon. A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Paksi Önkéntes Tűzoltó Sport és Hagyományőrző Egyesület szervezésében július 30-án és 31-én nyílik lehetőség részt venni a nagy népszerűségnek örvendő jubileumi bajnokságon.

A verseny szervezői sok szeretettel várják azokat a katasztrófavédelem állományában dolgozó hivatásos és rendvédelmi alkalmazottakat, akik a sportmozgalom közösségformáló erejének felhasználásával sportbarátságok, munkakapcsolatok kialakítása, elősegítése, megszilárdítása érdekében szívesen végeznének extra fizikai aktivitást.

A versennyel kapcsolatos információk részletesen megtalálhatók a megyei honlapra felöltött cikk csatolt mellékleteiben.

Ki nevezhet?

  • A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságok, a katasztrófavédelmi kirendeltségek, a hivatásos tűzoltó-parancsnokságok főfoglalkozású és létesítményi Tűzoltóságok dolgozóiból (beleértve a rendvédelmi alkalmazottakat is) álló csapatok. Minden csapattagnak érvényes szolgálati igazolvánnyal vagy a szervezetére vonatkozó igazolvánnyal (nyugdíjas igazolvánnyal) kell rendelkeznie, melyeket a selejtező napján be kell mutatni ellenőrzésre. Azok a személyek, akik nem mutatták be, nem vehetnek részt a tornán.

A Strandfoci Bajnokság időpontja: 2022. július 30-31.

Nevezési határidő: 2022. július 22.

Nevezni csak elektronikusan lehet az nggvyn.ona@xngirq.tbi.uh címen.

Várjuk a sportolni vágyókat.

Tűzkakas Strandfoci